Sådan optjener du BULK Rewards Point

Det er ret nemt! For hver 10 kr du bruger hos BULK POWDERS (eksklusiv leveringsomkostninger), så optjener du 2 BULK REWARDS Point. Jo mere du handler, jo mere optjener du!

Du skal have en konto hos os og være logget ind på den, når du laver en bestilling. Der vil så automatisk blive beregnet point, og de vil blive tilføjet din konto.

For at oprette en konto hos BulkPowders, så klik her.

Optjen ved at henvise

På din konto kan du se “Mine henvisninger”. Du har din egen unikke henvisningskode, som du kan dele med folk. Hver gang nogen laver en bestilling og bruger din unikke henvisningskode, så optjener du 50 kr i point.