Prøver

Når du opretter dig som ny kunde, får du tilbuddet om en velkomstpakke og 2 gratis prøver. Prøverne fremgår af den på det tidspunkt udleverede liste og kan ikke byttes med andet.

Vær opmærksom på, at prøverne ikke kan bruges sammen med rabatkoder.

For at få dine gratis prøver, så læg alle de ønskede produkter i kurven, klik videre til betaling og klik opret konto. Du vil nu se en liste over mulige prøver, hvor du kan vælge 2. Klik Fortsæt og indtast dine betalingsoplysninger, kontaktinformation og password. Klik fortsæt og vælg leveringsmetode, klik fortsæt og du vil blive bedt om at vælge betalingsmetode.

Hvis du ikke vælger at få gratis prøver, når du laver din bestilling, så kan vi muligvis ikke lægge dem i efterfølgende. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så tilbyder vi som regel af lægge prøverne i din næste bestilling fra os.

Hvis du annullerer din første ordre hos os inden du har modtaget den, så kan vi ikke lægge prøverne i en senere ordre.