Hvordan laver jeg min første bestilling?

Det er nemt at bestille hos Bulkpowders.dk.

Du behøver ikke at oprette en konto for at lave din første bestilling hos Bulkpowders.dk, medmindre du ønsker det.

Når du har besluttet dig for, hvilke produkter du vil købe, og har valgt smag og størrelse, så klik ”Læg i kurv”. Dette vil åbne et nyt popup vindue, hvor der står ”Fortsæt med at handle” og ”Gå til betaling”. Klik på ”Fortsæt med at handle” indtil du har lagt alle de ønskede produkter i kurven. Når du har puttet alle ønskede produkter i kurven, så klik ”Gå til betaling”.

Dette vil vise dig indholdet i din kurv. Hvis du vil lægge flere produkter i kurven, så klik på ”Fortsæt med at handle” under bestillingen.

Hvis du har en rabatkode, så skal du indtaste den her. Klik fortsæt for at betale.

Hvis du ikke har oprettet en konto hos os, så skal du gøre det nu. Du skal nu indtaste dit postnummer. Klik på ”Find adresse” for at vælge din adresse fra dropdown menuen. Du vil nu blive bedt om at indtaste navn og kontaktinformation. Herefter får du muligheden for at få leveret til denne adresse eller en anden adresse.

Klik ”Fortsæt”

Du vil nu få muligheden for at vælge leveringsmetode. Klik for at bekræfte dit valg og klik ”Fortsæt”.

Du vil nu blive taget til betalingssiden. Du vil have valget mellem Sagepay til kredit- og debitkort eller Paypal. Hvis du betaler med Sagepay, skal du nu indtaste dine kortdetaljer. Hvis du betaler med Paypal, vil du blive taget til en ny side, hvor du skal logge ind på din Paypal konto.

Klik “Fortsæt”

Du vil nu se en oversigt over din bestilling. Hvis den er korrekt, så klik “Bestil”. Hvis du har glemt noget eller du gerne vil ændre leveringsadressen, så klik ”Ændr indhold i kurv”.

Når du har valgt at bestille dine produkter, så vil du blive taget til en betalingsbekræftelsesside, hvis du har valgt at betale med Sagepay. Indtast kortdetaljer og klik ”Indsend”/”Submit query”.

Du vil modtage en bekræftelse på email inden for 10 minutter.

Hvis du har oprettet en konto, så følg ovenstående procedure indtil “Fortsæt til betaling” og så indtast email adresse og password. Dette åbner et nyt vindue, hvor du kan se indholdet i din kurv og din kontoinformation.

Vælg din faktureringsadresse og leveringsadresse fra listen og vælg fragtfirma. Du kan nu vælge betalingskort og indtaste kortdetaljer. Hvis du har gemt dine kortdetaljer på din konto, har du nu muligheden for at vælge det kort fra en liste. Klik ”Bestil”, og du har nu bestilt dine varer.