Jeg har fået at vide, at jeg skal sende mere documentation – hvorfor?

I meget sjældne tilfælde, vil du blive bedt om at sende mere dokumentation, inden vi kan sende din bestilling. Hvis dette sker, vil du blive gjort opmærksom på hvorfor og hvilken dokumentation, det drejer sig om. Dette er for at sikre vores kunders sikkerhed, noget der ligger os meget på sinde.

Alt udleveret information vil blive behandlet sikkert og i overenstemmelse med Data Protection Act 1998.