Jeg har ikke en konto – kan jeg få leveret til en anden adresse end min faktureringsadresse?

Ja, du kan stadig få leveret til en anden adresse. Når du vælger ”Fortsæt til betaling”, så har du muligheden for at bestille uden at oprette en konto. Klik ”Fortsæt” og du vil være på Leveringsadresse-siden. Vær opmærksom på at du kun indtaster postnummer på dette tidspunkt. Derefter skal du vælge husnummer eller firmanavn fra dropdown listen. Når alt nødvendig information er indtastet, så klik ”Fortsæt”. På næste side kan du vælge fragtfirma. Du behøver ikke vælge fri fragt, hvis du hellere vil bruge et andet fragtfirma. Klik ”Fortsæt”. Hvis din faktureringsadresse ikke er den samme som din leveringsadresse, så sørg for, at der ikke er hak i boksen ”Brug som leveringsadresse?” øverst på siden. Herefter kan du indtaste dit postnummer og du kan vælge husnummer eller firmanavn fra dropdown listen.