Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Vi forstår, at man kan ændre mening om et modtaget produkt, og ikke længere finder det passende til ens behov.

Hvis du ønsker at returnere det til os, skal du kontakte os per email eller per brev (se adresse nedenfor).

Du kan annullere din ordre med Bulkpowders.dk, forudsat at du kontakter os inden for syv (7) dage, talt fra dagen efter din ordre er modtaget. Send venligst produkterne retur hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at returnere uønskede produkter til os, så skal du følge nedenstående. Alle returvarer skal sendes til:

BulkPowders.co.uk (Returns)
Unit 2, Easter Park
Axial Way
Colchester
Essex
CO4 5WY

I henhold til vores returneringspolitik, skal alle produkter returneres for egen regning.

Når dine returnerede produkter er modtaget og undersøgt på vores lager, vil vi behandle refunderingen og lave tilbagebetalingen på den oprindelige købskonto. Det kan tage op til 10 hverdage inden betalingen fremgår af din konto. Vi kan ikke behandle refunderinger inden produkterne er modtaget. Vi kan ikke refundere leveringsomkostninger.

Når du sender produkterne tilbage, så er det en hjælp, hvis du vedlægger en note med dit ordrenummer, navn og grund for tilbagelevering. Vi kan ikke tage tøj retur uden mærke på.