Ik heb een account – kan ik laten verzenden naar een ander adres dan mijn Factuuradres?

Ja, je kunt je goederen laten sturen naar ieder gewenst afleveradres in hetzelfde land. Zorg ervoor dat het factuuradres correct is. De beste manier is om je factuuradres in te voeren en op te slaan, en om hierna nog een nieuw adres in te voeren wat je adres voor verzending is. Je kunt meerdere afleveradressen invoeren indien nodig. Hierna dien je wel het juiste factuur adres te selecteren en het correcte afleveringsadres aan te vinken. Als je een ander afleveradres tijdens de betaling toevoegt, kun je dit hier doen door te klikken op 'adressen bewerken' en vervolgens op 'adres toevoegen'. Dit adres zal dan tevens worden bewaard. Als je dit doet midden in je transactie, zou het kunnen zijn dat je je browser moet vernieuwen om de toegevoegde wijzigingen te zien te krijgen.