Ik heb geen account – kan ik naar een ander adres dan mijn factuur adres laten verzenden?

Ja, je bent nog steeds in staat om goederen naar een ander bezorg adres te verzenden. Wanneer je selecteert ‘naar Checkout’, krijg je de optie geboden om je bestelling te plaatsen zonder het openen van een account. Klik op ‘doorgaan’ en dan kom je in het scherm van het verzendadres. Verzeker jezelf er van dat je hier alleen de postcode van je verzendadres invult. Daarna dien je je huisnummer te selecteren uit de lijst. Wanneer alle benodigde informatie is ingevoerd, klik op ‘doorgaan’. Dit brengt je naar het scherm waar je je koerier kunt kiezen. Indien je verzending gratis is kun je de koerier niet zelf selecteren, maar mocht deze gratis geboden koerier je niet aanstaan, kun je altijd nog een (betaalde) andere koerier selecteren. Klik op ‘Doorgaan’. Als je factuur adres NIET gelijk is aan je afleveringsadres, zorg er dan voor dat je de box aan de bovenkant van je scherm uitvinkt die vermeld ‘gebruik dit adres voor levering’. Dit stelt je in staat om een afwijkend adres alsnog in te vullen.