Samples

Wanneer je je inschrijft als nieuwe klant, heb je recht op een welkomstpakket, 2 gratis samples van de lijst die we op dat moment verstrekken. Deze kunnen niet worden gewijzigd naar alternatieven.

Houd er rekening mee dat de gratis samples niet kunnen worden gebruikt in combinatie met een kortingscode.

Om je gratis samples te verkrijgen, voeg je al je producten toe aan je winkelmand, klik om door te gaan naar de kassa en klik vervolgens op ‘registreren’. Je wordt dan voorzien van een lijst van de samples waaruit je er 2 kunt kiezen. Klik op doorgaan en voer je factuurgegevens, contactgegevens en je wachtwoord in. Klik op doorgaan en kies je methode van levering, klik je nogmaals op doorgaan dat word je gevraagd om je betaalmethode te kiezen.

Als je de gratis samples niet toevoegt op het moment dat je je eerste bestelling plaatst kunnen we, afhankelijk van waar je bestelling zich bevindt, vaak niet alsnog toevoegen. Als we niet in staat zijn om de gratis samples alsnog toe te voegen aan je bestelling, zullen we normaal gesproken aanbieden om ze alsnog toe te voegen aan je volgende bestelling bij ons.

Als je je eerste bestelling annuleert bij ons voordat het wordt afgeleverd, ben je niet meer in staat om de samples alsnog toe te voegen aan een andere bestelling op een later tijdstip