Hoe plaats ik mijn eerste bestelling?

Het plaatsen van een bestelling bij BulkPowders.nl is snel en eenvoudig.

Om eerst je bestelling te plaatsen bij BulkPowders.nl is het niet nodig om een ​​account te openen mocht je dat niet willen.

Zodra je hebt besloten welk product je wilt kopen en in welke smaak en / of grootte, klik je op 'toevoegen aan winkelmand'. Dit opent een nieuw venster dat zal aangeven 'verder winkelen' en 'betalen'. Klik op verder winkelen tot alle gewenste producten zijn toegevoegd aan je winkelmand. Klik vervolgens op 'betalen.

De volledige inhoud van je winkelmand zal dan worden weergegeven. Als je toch meer producten wenst toe te voegen, klik je op ‘verder winkelen’ onder je bestelling.

Als je een voucher code hebt, kun je deze hier invoeren. Klik vervolgens op ‘betalen’.

Als je nog geen account hebt geopend, kun je een account bij ons registreren. Je wordt gevraagd om je factuur adres in te voeren. Klik op de knop ‘vind adres’ bij het drop down menu. Vervolgens word je gevraagd naar je naam, en een aantal contactgegevens. Je krijgt dan een optie om te leveren op dit adres of om op een ander afleveringsadres in te voeren.

Klik op 'Doorgaan'.

Je zult nu de leveringsmogelijkheden zien. Klik om je keuze te bevestigen en klik op 'Doorgaan'.

Je wordt nu doorgeleid naar de betaalpagina. Je hebt de keuze uit Sagepay voor alle credit-en debittkaarten, IDEAL of PayPal. Klik om je keuze te bevestigen. Als je betaald via Sagepay, word je nu gevraagd om je kaartgegevens in te voeren. Als je betaalt via PayPal, word je doorgestuurd naar een andere pagina waar je kunt inloggen op je PayPal-rekening

Klik op ‘Doorgaan’

Je zult nu een overzicht zien van je bestelling. Als dit correct is, klik dan op ‘Plaats Bestelling’. Als je iets bent vergeten of je wilt je afleveringsadres nog wijzigen, klik dan op ‘winkelmand aanpassen’.

Als je eenmaal hebt gekozen om de bestelling te plaatsen, word je doorgeleid naar het scherm Aankoop Authentication indien je hebt gekozen hebt om te betalen via Sagepay. Vul je gegevens in en klik op 'Submit Query' (Vraag Voorleggen).

Je ontvangt een bevestiging van bestelling per e-mail van ons binnen 10 minuten.

Als je een account hebt geopend volg dan de bovenstaande procedure tot ‘betalen’ en dan vul je je e-mail adres en password in, dat brengt je in een nieuw scherm waar je de inhoud van je winkelmand ziet en je account informatie.

Kies je Factuur- en Bezorg adres uit de lijst, en kies vervolgens je koerier. Daarna klik je op de betaalkaart van je keuze. Als je je kaartgegevens hebt bewaard, word je de optie geboden deze te selecteren uit de lijst. Klik vervolgens op ‘doorgaan met bestellen’ ; dit zal je bevestiging definitief maken.