Jag har inget konto – kan jag skicka ordern till en adress som skiljer sig från min faktureringsadress?

Ja, du kan fortfarande skicka din order till en annan adress än din faktureringsadress. När du väljer ‘fortsätt till kassan´, kommer du att få valmöjligheten att slutföra din order utan att öppna ett konto. Klicka på ‘fortsätt’ så vidarebefordras du till sidan för leveransinformation. Vänligen kontrollera att du i första steget enbart fyller i det postnummer dit du vill få din order levererad. Sedan kommer du att få fylla i husnummer eller företagsnamn från rullistan. När all begärd information har uppgetts, klicka ‘fortsätt’. Ifall din faktureringsadress INTE är samma som din leveransadress, vänligen kontrollera att du avmarkerar boxen längst upp på sidan som anger ‘använd leveransadress?’ Detta ger dig möjlighet att fylla i postnumret till din faktureringsadress. Därefter ska du välja ditt husnummer eller företagsnamn från rullistan.