Jag upplever svårigheter med att logga in på mitt konto.

Det kan finnas flera anledningar till varför du kan ha problem med att logga in på ditt konto hos Bulkpowders.co.uk.

De vanligaste skälen finns listade här nedanför och kan ev. hjälpa dig med ditt nuvarande inloggningsproblem.

• Vänligen se till att du använder samma emailadress som du använde när du registrerade dig. Kontrollera även så att stavningen är korrekt.
  • Lösenord. Se till att du använder det korrekta och rättstavade lösenordet (inkl. rätt versaler och gemener) vid försök till inloggning.
  • Ifall du är osäker på ditt lösenord, klicka på funktionen ´Glömt lösenord´.