Hur tjänar man BULK POINTS™?

Tjäna poäng genom att shoppa

Det är verkligen riktigt enkelt! För varje 10 kr du spenderar (exkl. kostnader för frakt), får du 2 BULK POINTS™. Ju mer du spenderar, ju mer tjänar du!

Du måste vara registrerad och inloggad på ditt konto när du gör din order för att poäng ska registreras. Poängen baseras på ditt orderbelopp och läggs automatiskt till på ditt kundkonto.

För att registrera dig hos BULK POWDERS™, vänligen klicka här.

Tjäna poäng genom värvningar

Inne på Dina sidor kan du hitta Mina värvningar. Du tilldelas en egen unik värvningskod som du kan dela vidare. Varje gång någon shoppar och använder din kod, kommer du att tjäna 150 kr i BULK POINTS™.