När kommer jag att betala för min order?

Det beror på vilken betalningsmetod du valt. Om du valt att betala med Klarna kommer du att få ett mejl efter deta att din order skickats med en länk som du klickar på för att betala.

Om du valt att betala med kort kommer ditt valda konto för betalning att debiteras omedelbart efter att säkerhetskontrollerna från din bank har genomförts. Du kommer att få en orderbekräftelse som inkluderar din totala kostnad via email.