Hur gör jag min första order?

Att lägga en order hos BulkPowders.se är väldigt snabbt och enkelt.

För att göra din första beställning hos BulkPowders.co.uk, behöver du inte ens öppna ett konto hos oss om du inte skulle vilja det.

När du väl har bestämt dig för en produkt du skulle vilja köpa och dessutom valt smak och/eller storlek, klicka på ‘lägg till i varukorgen’. Därefter öppnas ett nytt fönster där du kan välja mellan ‘fortsätt handla’ och ‘gå till kassan nu’.  Klicka på fortsätt handla tills du har lagt till alla produkter du önskar i varukorgen. Klicka sedan på ‘gå till kassan’.

I kassan kommer du att kunna se hela innehållet i din varukorg. Ifall du önskar att lägga till fler varor klickar du bara på ‘fortsätt handla’ under din order.

Ifall du har en rabattkod är det nu du behöver fylla i din kod i aktuellt fält. Klicka sedan fortsätt till kassan.

Du måste uppge postnumret till din faktureringsadress. Klicka på ‘hitta adress’ för att välja din address från rullistan. Sedan kommer du att behöva fylla i ditt namn och några kontaktuppgifter. Du kommer också ges valet att leverera till denna adress eller till en särskild leveransadress.

Klicka på ‘fortsätt’.

Nu skickas du vidare till betalningssidan. Du kan välja att betala i efterhand via Klarna, med kredit- och betalkort eller PayPal. Klicka för att bekräfta ditt val. Om du betalar via Sagepay, kommer du nu behöva fylla i dina kortuppgifter. Ifall du betalar via PayPal kommer du skickas vidare till en annan sida där du behöver logga in på ditt PayPal-konto.

Klicka på ‘fortsätt’

Nu kommer du att få se en sammanställning av din order. Ifall denna är korrekt, klicka på ‘Genomför beställning’. Ifall du har glömt något eller ifall du vill göra några ändringar i din varukorg, klicka på ‘Ändra varukorgen’.

När du har gjort valet att genomföra din order, kommer du skickas vidare till bekräftelsesidan för din betalning om du har valt att betala via Sagepay. Fyll i dina uppgifter och klicka sedan på ‘Skicka din begäran’.

Du kommer att få en bekräftelse skickad via mail från oss inom 10 minuter.

Ifall du har öppnat ett konto hos oss, följ ovan beskrivna procedur tills ‘Fortsätt till kassan’ och fyll sedan i din emailadress och lösenordet. Du skickas då vidare till ett nytt fönster som visar innehållet i din varukorg samt dina kontouppgifter.

Välj den fakturerings- och leveransadress du önskar från listan, därefter väljer du fraktföretaget du önskar. Sedan kommer du kunna välja vilket betalkort du önskar använda och fylla i dina betalningsuppgifter. Ifall du redan har sparade kortdetaljer, kommer du kunna välja dem direkt från listan. Klicka sedan på ‘genomför beställning’. Därmed är din beställning klar.