COOKIE POLITIK

Vi bruger cookies på vores website af flere forskellige grunde. De cookies vi bruger registrerer ikke personlig information, og de er heller ikke skadelige for din computer. Vores website skal være så informativt, personligt og brugervenligt som muligt, og det hjælper cookies til med.

Ved at bruge websitet går du med til brugen af cookies og andre teknologier som specificeret i denne police. Vi forstår, at nogle brugere gerne vil have mere individuel kontrol over deres besøg på sitet, og dette kan opnåes ved at justere ens browsersettings. Hvis du ikke er enig i denne brug af cookies, så undlad at benytte sitet.

Vores cookies opbevarer ikke personlig information og bruges udelukkende til at bestemme din browsertype og dine brugerpræferencer på sitet. Dette hjælper os til at give dig den bedst mulige service og den største brugervenlighed. Hvis du foretrækker det, kan du sætte din browser til ikke at acceptere cookies. Du burde stadig være i stand til at bruge sitet uden at have cookies tilsluttet.

Vores website bruger både vedvarende og session cookies:

• Vedvarende cookies bruges til at genkende tilbagevendende brugere og deres brugerpræferencer. Denne form for cookies bliver liggende på din computer indtil de slettes manuelt.
  • Session cookies bruges til at huske på information mellem sider på sitet. Denne form for cookies slettes automatisk når du forlader websitet eller når browseren lukkes ned.

Vi samarbejder også med nøje udvalgte partnere, der hjælper os til at levere et højkvalitetswebsite. Nogle af disse partnere kan benytte cookies, der kan bruges til at skræddersye reklamer andre steder på nettet eller bruges til at opfylde forpligtelser disse partnere har over for os.

Mens disse cookies ikke bruges til at opsamle personlig information, så har vi ikke adgang til eller kontrol over de cookies og teknologier som vore partnere benytter.

Denne liste forklarer hvordan vi og vores udvalgte tredje-parts partnere bruger cookies og hvorfor:

• Google Analytics, gør os i stand til at forstå hvordan besøgende interagerer med sitet, hvilket gør at vi kan optimere sitet.
  • Targetting cookies (Facebook, Emarsys, Criteo, Quantcast, Zanox, Google) bruges til at registrere henvisninger fra andre sider. De bruges også til at måle succesen af vores marketing kampagner og bedre målrette relevant information til vores brugere.
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning