BULKWEAR® Returpolitik

BULK POWDERS® er glade for at kunne tilbyde et nyt og spændende premium udvalg af tøj kaldet BULKWEAR®. Dette udvalg fokuserer på kvalitetsstof, pasform og ydeevne, men opretholder samtidig en god stil.

For at give dig ekstra ro i sindet, når du køber et af vores BULKWEAR®-produkter, er vi glade for at tilbyde returnering gennem DPD for 9,69 €. Du har 30 dage fra den dag, du modtager din ordre, til at returnere en vare til os og få fuld refundering.
Bemærk, at returmærkerne kun kan bruges på BULKWEAR®-varer og ikke på andre produkter.
Hvis du ønsker at returnere noget, skal du blot følge nedenstående enkle trin.

Step 1
Udfyld returseddelen og læg den i din returpakke.
Complete the returns card and pop it inside your return parcel.

Step 2
Klik her for at købe din DPD returneringslabel.
Du skal blot udfylde dit navn, adresse og BULK POWDERS®-ordre på returportalen for at generere din unikke etiket. Udskriv den og sæt den på ydersiden af din returpakke, og sørg for at den dækker eventuelle eksisterende etiketter.
Dit ordrenummer kan findes på din ordrebekræftelses e-mail eller ved at logge ind på din konto og klikke på 'Mine Ordrer'.

Step 3
Besøg www.dpd.co.uk/pickuplocator for at finde din nærmeste pakkeshop. Der er næsten 1.700 praktiske pakkeshops over hele landet, hvilket gør det nemt at finde en i nærheden af dig. Når du har afleveret din pakke, får du en kvittering, så du kan spore din returnering. Hvis du angiver dit mobilnummer, får du en tekst, når din pakke returneres. Mobilnummer gives i butikken, hvor du aflevere pakken.

Visit www.dpd.co.uk/pickuplocator to find your nearest Pickup shop. There are almost 1,700 convenient Pickup shops across Denmark making it easy to find one local to you. Once you drop your parcel off, you will be given a receipt so you can track your return. If you provide your mobile number, you’ll get a text when your parcel is returned. Just add it in store when prompted.

Step 4
Din returnering vil blive modtaget i vores dedikerede returlager, hvor varerne kontrolleres og behandles via vores retursystem. Hvis du antager, at din returnering opfylder vores retningslinjer, bliver du refunderet til din oprindelige betalingsmetode inden for 10 dage. Hvis der er problemer med returneringen, vil et medlem af vores team kontakte dig for at drøfte dette.
Hvis du ikke ønsker at bruge DPD-tjenesten til at returnere dit BULKWEAR®-produktet, accepterer vi også returneringer sendt via din lokale posttjeneste. Hvis du foretrækker at returnere dit produkt på denne måde, bedes du sende din returpakke til følgende adresse:

Unit 1, Gunfleet Business Park,
Brunel Way,
Severalls Industrial Park,
Colchester, Essex
United Kingdom
CO4 9QX

Bemærk venligst, at vi kun kan acceptere returneringer af BULKWEAR®, der er ubrugt og uvasket. Kun varer, der er i god stand, vil blive refunderet. På nuværende tidspunkt kan vi ikke tilbyde en ombytningsservice på BULKWEAR®.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til et medlem af teamet på 78 79 31 17 eller sende os en e-mail på help@bulkpowders.dk.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning