COOKIES POLICY

Vi använder cookies på vår webbsida av flera anledningar som du kan läsa om här nedan. De cookies vi använder lagrar ingen personligt identifierbar information eller detaljer som kan skada din dator. Vi vill att vår webbsida skall vara informativ, personlig, och så användarvänlig som möjligt och de cookies vi använder hjälper oss att nå upp till de målen

Genom att använda vår webbsida avcepterar du användandet av cookies och annan teknologi som anges i denna policy. Vi uppskattar att många användare är måna om att skydda sina personliga aktiviteter över internet och önskar mer kontroll över vad som registreras under besöket på vår webbsida, och ger således möjligheten att individer kan ändra inställningar för webbsidan utefter sina egna önskemål. Ifall du inte godkänner denna användning, vänligen använd inte vår webbsida.

Våra cookies innehåller ingen personlig information och används enbart för att avgöra de användarval du föredrar på vår webbsida. Detta hjälper oss att erbjuda dig bästa möjliga service och underlättar ditt shoppande. Du kan, om du så önskar, ställa in din sökmotor så att den inte accepterar cookies. Du ska kunna använda vår webbsida utan att ha cookies aktiverade.

Vår webbsida använder både beständiga – och sessionscookies:

• Beständiga cookiesanvänds för att tillåta webbsidan att känna igen återkommande användare och specific information ang. val som användaren föredrar. Dessa cookies är cookies som lagras i din dator tills du tar bort dem ”manuellt”.
  • Sessionscookies används för att kunna tillåta kunder att förflytta information mellan webbsidans olika sidor utan att behöva fylla i uppgifter flera gånger. Dessa cookies plockar bort sig själva automatiskt när du lämnar webbsidan och går vidare till en annan, eller om du stänger av din sökmotor

Vi har också utvecklat förhållanden och samarbeten med noga utvalda och övervakade partners för att upprätthålla och kunna erbjuda en högkvalitativ webbsida. Några av dessa partners kan komma att använda cookies under ditt besök för att ha möjlighet att kundanpassa reklam och marknadsföring som du kan se överallt på internet, och/eller för att några av dessa partners också använder sig av cookies för att kunna fullfölja deras skyldigheter gentemot oss.

Eftersom dessa cookies inte lagrar några personliga uppgifter som kan relateras till dina kredit-och betalkort, vänligen notera att vi inte har tillgång eller kontrollerar dessa cookies och liknande teknologi som våra partners använder.

Listan här nedan förklarar hur vi och vår utvalda tredje webbpartner använder cookies samt skälet till det:

• Google Analytics, ger oss möjlighet att förstå hur våra besökare interagerar med sidfunktioner och på sikt ge oss möjlighet att optimera webbsidan för bättre användarvänlighet.
  • Målriktade cookies (Facebook, Emarsys, Criteo, Quantcast, Zanox, Google) används för att spåra hänvisningar från andra webbsidor och således ge oss möjlighet att spåra hur framgångsrika våra kampanjer är, samt förbättra riktad relevant information till våra användare